Fredagsbuketten

DSC00129 DSC00122 DSC00110

Hej finingar.

Jag är så glad att ni är här inne hos mig och läser det jag skriver, visar och berättar om mitt liv. Alltifrån bröllop till PMS, hahaha. Jag vet att man inte har tid att lämna någon kommentar (ni som gör det är ju helt fantastiska) Men jag ser att ni är många som kikar in. TACK!!!! Har ni några frågor eller önskemål om inlägg så hojta till här eller på instagram vettja. Jag vill gärna höra om vad ni helst vill läsa om.

Älskar min nya kamera, även om vi fortfarande håller på att lära känna varandra. Jag har precis fått reda på att det går att köpa ett minneskort till den som har inbyggd bluetooth och som gör det möjligt att föra över bilder direkt till mobilen. Det kommer att köpas pronto kan jag säga.

Hur är eran fredag? Jag och Pär är hemma i huset på en barnledig helg, vilket händer väldigt sällan. Men vi ville det nu. Det har blivit mycket festande och restaurang besök under semestern, och jag har åkt på nån muskelvärk i nacken och mellan skuldrorna. Det började efter ett ryggpass för några veckor sedan och det har tyvärr blivit värre nu när jag börjat träna tungt igen efter semestern. Så jag ligger faktiskt och vilar och i soffan, med värme i nacken, kors i taket. Jag som aldrig är still.

Sen har Levis varit dålig under veckan, vi tror att han reagerat på sin EP medicin. Han har både kräkts, mått illa och varit otroligt trött. Han har somnat redan kl 16-17 på eftermiddagarna och sovit hela natten (dock legat och knölat bredvid mig i sängen) Därav att jag känner mig rätt trött och slut denna fredag.

Nu ska jag dock få bland det bästa jag vet utav Pär, chevre med betor, honung och valnötter OCH grillad tonfisk med bubbel, alltid bubbel. Sen har jag blivit lovad massage, yay :-)

/Marit

Källa: Marit Orrebo
Fredagsbuketten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *