Modestory: Kajsas Klassiker

I Homespos nya modestory visar modebloggaren Kajsa Svensson upp sina fem klassiska nyckeplagg från hennes höstgarderob.

modestory

Den svarta skinnkjolen

Den svarta skinnkjolen är alltid ett säkert kort – antingen matchar du den med en slapp T-shirt och sneakers och blir vardagsfin, eller någon lite festligare topp och blir partyredo. En svart polotröja är ju ett måste i höstens garderob. Lika skön som snygg.

modestory

Den vita skjortan

Jag skulle aldrig klara mig utan den vita skjortan. Den är mitt nyckelplagg i garderoben året om. Helst ska den vara från herravdelningen och jag stylar den gärna med lite uppkavlade ärmar. Ju större desto bättre.

modestory

De ljusa jeansen & Den gröna T-shirten

Mina ljusa jeans kommer ifrån COS och är nog ett av mina bästa köp. Jag älskar att de är så raka och tidlösa. Bara ett par enkla, snygg jeans helt enkelt. T-shirten som jag matchar till jeansen är helt ny från Vila. Jag har dille på allt som är grönt den här hösten, helst i oliv.

modestory

Den stickade polotröjan

Den här polotröjan kommer värma mig många ruggiga höstdagar. Jag älskar att matcha den till skinnkjol eller skinnbyxor, och gärna några ringar till.

Foto: Rebecca Centrén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *