Homespo-bloggarnas bästa inredningstips – Del 2

hannasinspo- inredningstips

Vi har samlat Homespo-bloggarnas bästa inredningstips på ett och samma ställe inför hösten 2016!

Hanna Ahlin

Mitt absolut bästa (och billigaste) tips är att köpa böcker på loppis. Jag köper olika storlekar och bara de med snygg rygg. Sedan lägger jag dem i högar och staplar överallt. Vissa kanske tycker att det är galenskap att köpa böcker som en inte läser, men jag har många ytor som behöver fyllas och gillar det städade intrycket som böcker ger. Min absoluta favoritinredningsdetalj!

johanna_montell - inredningstips

Johanna Montell

Våga överraska! Vår träbänk som är en typisk ”utomhusmöbel”, men som vi har i vardagsrummet, är ett bra exempel. Ställ in ett vackert vitrinskåp i badrummet, eller ha tre olika vardagsrumsbord istället för ett. Det är sådana detaljer som gör ett hem personligt – och inte som alla andras. Det bästa av allt: den mest personliga inredningen hittar du second hand!

husnr24 - inredningstips

Susanne Strandh

Huvudtipset är att inreda efter vad du själv tycker om. Hämta gärna inspiration från magasin eller andras hem men följ inte trender och liknande slaviskt. Att komma hem till sitt eget hem ska verkligen kännas njutbart och ge en känsla av ”här bor jag”. Sedan slänger jag gärna in det ekonomiska tipset att inte underskatta förändringen som kan ske om du möblerar om eller bara byter plats på saker.

LÄS DEL 1 HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *