Så fixar du höstens inredningstrender 2016

höstens_inredningstrender_2016
Formex är över och höstens inredningstrender 2016 är avslöjade. Homespo har valt ut några av godbitarna ur fem av höstens stora trender – bara att klicka hem och börja njuta av (långt in på 2017)! 

Mörkgrönt / Rustikt

Grönt (gärna mörkgrönt) är en av höstens stora färgtrender. Vi inspireras av skogen och naturen på flera sätt och dras åt det rustika och genuina. Rustikt porslin och keramik kommer stort så med de här inredningsdetaljerna prickar du in två trender i ett köp!

Kruka HÄR // Vas HÄR // Fat HÄR

Silver / Krom

Mässing och koppar börjar falla i glömska och istället klättrar krom och silver upp som nummer ett på listan över metallmaterialen vi helst inreder våra hem med 2016 och 2017. Vi investerar gärna i klassiska ljusstakar som håller länge.

Ljusstake HÄR // Ljuslyktor HÄR // Kruka HÄR

Naturmaterial / Hantverkskänsla

Miljön blir allt viktigare för oss och efter Formex trendtema “Nordic Me” längtar vi alla efter hållbara naturmaterial och härliga hantverk. Trärena produkter, vegetabiliskt garvat läder och bambu är material som står högt upp på önskelistan.

  • Hängare läder

 

Hängare i läder HÄR // Korg HÄR // Knopplist i trä HÄR

Bohemiskt

Strama, vita hem är på väg bort och nu inreder vi gärna personligt och med mönster och färg. Inred bohemiskt med väggbonader, kuddar och mattor i rya och snegla gärna på länder långt bort såsom Marocko och Indien.

Väggbonad HÄR // Kudde HÄR // Matta HÄR

Sammet

I höst och 2017 gillar vi lyxiga, mjuka material och sammet blir en stor favorit. Fungerar lika bra på hela möbler som stolar och soffor som på mindre inredningsdetaljer som kuddfodral och överkast. Plus för att sammet är extra fint i säsongens trendfärger mörkgrönt, vinrött och mörkblått.

  • stol sammet

Stol HÄR //Kudde HÄR // Överkast HÄR

Av: Emilie Cederquist

* Artikeln innehåller Annonslänkar. 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *