Månadens Instagramprofil: @josefin_karsbergnetz

@josefin_karsbergnetz

Varje månad väljer Homespo ut ett favoritkonto på Instagram – september månads Instatips är @josefin_karsbergnetz. I Josefins flöde hittar du lekfulla barnrum, härlig trädgårdsinspiration och det finaste skärgårdshus du kan tänka dig  – #gofollow, #onetofollow!

Vem är @josefin_karsbergnetz? Berätta lite om dig själv!
– Jag heter Josefin, är 31 år och jobbar som Inköpare. Jag bor i Stockholmsskärgård, på Ingarö med min man, vår son på snart 2 år och våra två katter.

Hur länge har du funnits på Instagram?
– I ca 2,5 år ungefär. Det började när vi köpte vårt hus och gjorde en hel del renoveringar. Jag har alltid haft ett stort fotointresse och började fotografera vårt hem efter renoveringarna och la ut på Instagram. Helt plötsligt började jag få en massa följare och det gjorde det ju ännu roligare att fortsätta!

josefin_karsbergnetz_4

josefin_karsbergnetz_7

josefin_karsbergnetz_3

Berätta vad du bjuder på i ditt flöde!
– Det blir mest bilder i från vårt hem och trädgård. Jag är lite privat och försöker hålla vår son borta från publicitet men en och annan bild kan jag ju inte låta bli att lägga ut på honom. Han är ju det finaste jag har!

Har du någon Instagram-strategi?
– Nej verkligen inte! Jag är ingen följar-jägare och är aldrig med på SFS eller liknande. Jag tycker att det har blivit lite smått hysteriskt med denna hets att jaga följare. Jag har mer eller mindre inspiration i perioder att fotografera så ibland blir det flera bilder på samma dag och ibland går det en vecka innan jag lägger upp någonting.

josefin_karsbergnetz_8

josefin_karsbergnetz_5

josefin_karsbergnetz_10

Vilka av dina bilder får flest likes?
– Det är oftast översiktsbilder, när en ser ett helt rum.

Vilken av dina bilder är din egen favorit?
– Det är den på vår son när han sitter på vår altantrapp i somras och äter melon med sin tjej!

josefin_karsbergnetz_2

josefin_karsbergnetz

josefin_karsbergnetz_6

Vilken typ av bilder får flest likes av dig?
– Jag gillar bilder bäst där en har förmedlat en känsla oavsett vad bilden föreställer. Det kan vara på ett rum men om en har lagt lite extra tanke bakom och inte bara fotar rakt upp och ner. Det kan vara solljuset som faller vackert eller en häftig vinkel. Någonting extra! Det är så många som inredningsinstagrammar men få som verkligen gör det med känsla.

Vad kommer du att fånga med din kamera i höst?
– Det blir nog en hel del på vårt badrum som vi håller på att renoverar, det är en lightrenovering och mest möbler och ett badkar som ska in men jag tror det blir hur bra som helst. Jag älskar ljuset på hösten så det är min favoritsäsong att fota i och blir nog en del på vårt växthus, trädgård och vackra höstbuketter också!

josefin

Vill du dela med dig av några favoritkonton?
Mina favoriter är @houseno31, @bloggaibaggis@annakubel @whatdecoratesmyday, @josefinegunhamre, @emsloo och många fler.

FÖLJ @JOSEFIN_KARSBERGNETZ

Av: Emilie Cederquist Foto: Josefin Karsberg Netz

@HOMESPO.SE

Tagga dina bilder med #homespose för att bli nästa månads Instagramprofil. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *