Hej Terese Wahlberg – Homespos nya bloggare!

oddsends

Välkommen till Homespo.se, Terese från bloggen Odds & Ends! Hur känns det att börja blogga här?
 – Tack!! Det känns väldigt spännande och jag är glad över att få bli en del av Homespo-gänget! Jag har ju alltid bloggat ensam så det blir en förändring och jag tror att det kommer att gynna mig och mitt bloggande att vara del av något större än att vara egen. Det är bara att titta runt här på Homespo en stund så har jag massor av inspiration till många nya inlägg.

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– Hos mig får ni läsa om mina loppisfynd, se delar av mitt hem, lära er mer om hållbart tänkande, få shoppingtips och mycket annat.

Dela med dig av ett inredningstips!
 – Måla! Färg gör så otroligt mycket och kan skapa ganska stora förändringar även om det bara är detaljer som målas. I vårt kök har vi ett köksbord som är målat i grönt vilket mjukar upp känslan på ett stort fyrkantigt bord.

TILL ODDS & ENDS

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *