”Ute” rum

DSC00132DSC00141

Jag älskar vår trädgård, speciellt nu i september. Nästan så den är som finast nu. Äppelträden är full i äpplen och humlen är som störts på störarna. 

DSC00268DSC00136

Hej på er

Jag älskar när humlen är såhär, vild och spretig. Och det är alltid i september den har växt sig som allra störst. Det är då det verkligen blir det där mysiga rummet här ute. Synd att det är så kallt när solen går ner bara, tänk om vi hade Cypern värme här i Sverige också…… Där är det 30 grader varmt även på kvällen. Jag kan längta dit igen fast vi nyss varit där. Knäppt va? Jag har inte riktigt kommit in i höst-mood ännu. Det känns som om jag aldrig riktigt får nog utav sol och värme. Hur känner ni? Har ni kommit in i höst-mood?

/Marit

Inlägget ”Ute” rum dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *