Uppdatera höstgarderoben

Höst höst höst.

Även om jag saknar sol och värme huuuur mycket som helst så älskar jag såklart hösten och mycket pga höstmodet såklart. Det är rätt skönt att få ”klä påsig” lite. Längtar efter att få ta på mig mina lårhöga stövlar med en stor stickad kofta (liknande stövlar finns HÄR Eller mina skinnbyxor som jag förövrigt fortfarande håller fast vid, är dom bästa skinnbrallorna ever. Du hittar dom HÄR.

Vad är jag sugen på då till hösten? Jo, lite av detta nedan.

Alla plagg jag visar nedan kommer det att vara 20% rabatt på idag torsdag 22/9 Ange koden: THURSDAY20

Trumpetärm, det är snyggt till dom utsvängda jeansen och med lager på lager med stickat. Tänk lite volang liksom….

image

Oliv färgad blus HÄR, Svart transparent blus HÄR (ordet blus är förövrigt ett utav dom fulaste ord som finns tycker jag)

image

Den här beiga långa blusen kommer vara skitsnygg till mina skinnbyxor och mörkbruna hår. Du hittar den HÄR. Sen håller ”off shoulder” trenden i sig. Varför inte gå ett steg längre och ha en skjorta eller en tight polo under i en annan färg…. Lager på lager är snyggt. Du hittar denna HÄR

image

Linnet till vänster har jag i grönt och jag ÄLSKAR det. Detta ör ryggen och fram är det halterneck ringning. Linnet kommer från samsoe samsoe och kommer varje säsong i olika färger, och är det perfekta partylivet på vintern. Antingen blir det ett svart eller varför inte ett sexigt rött.  Du hittar det HÄR

Det andra svarta linnet kommer oxå från Samsoe och jag tycker det skulle vara såååå snyggt med en vit el grå tisha under, lite 90-tal sådär. Spetsen skulle verkligen ”poppa” med vitt under. Linnet finns HÄR

Och glöm inte rabattkoden THURSDAY20 nu….

Kram från mig

/Marit

Inlägget Uppdatera höstgarderoben dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *