MOE FLICKAN – VEM ÄR HON?

imageHär har vi henne, vår älskade (inte så lilla längre) MOE- flickan. Vem är hon egentligen? Det ska ni få veta nu!

Detta är Tessi, hon är nu 13 år gammal och är Olivias bonusdotter. Hon älskar att vara vår modell och vi kan se hur hon njuter framför kameran och hur medvetet hon rör sitt ansikte när vi fotar. imageDet här är den första bilden vi tog på henne och som vi sedan använde som profilbild på vårt konto. Varför vi valde att använda henne där minns vi inte, mer än att hon är otroligt söt tjej. Sedan dess har hon fått hänga med, vi byter profilbild efter säsong men håller samma stil för att ni följare ska känna igen er. Vi har valt att ha profilbild som är ganska neutral i sitt uttryck, så det känns extra kul att få dela med oss av bilder där hon inte är fullt så allvarlig.

Det syns verkligen att hon blivit äldre. Fortfarande lika vacker men äldre. Vi får väl se hur länge vi får lov att behålla henne, vi är glada så länge hon gillar det. Hon har föresten skapat ett eget instagramkonto @moeofswedengirl – så in och följ henne!

 

 

Inlägget MOE FLICKAN – VEM ÄR HON? dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *