Underbara besvärliga unge

27_9_w

Alltså den här dagen. Pust. Aaron har kommit in i en ny fas som gör att jag drivs till vansinne under vissa stunder. Han är verkligen världens goaste unge och är nästintill glad alltid men sen har han ju så klart vissa saker som han är bestämd över och inte tycker om. De här sakerna har nu blivit helt fruktansvärda i hans ögon och idag har det rullat många tårar på hans kind. Stackars liten men också stackars mamma måste jag säga.

Till exempel vill han absolut inte sitta i vagnen, eller ja när han väl sitter där är det inga problem men att få dit honom är i princip omöjligt. Idag gav jag upp och tog honom på axlarna när vi skulle gå till lekparken. Samma sak gäller bilstolen. Jag får typ brotta ner honom för att få honom att sätta sig. Och som sagt, när han väl är på plats är det inga problem. Någon som känner igen sig och har några bra tips? För kan ju bli lite jobbigt om man varken kan ta bilen eller vagnen nånstans. Speciellt när man bor på landet.

Men något som är lite mysigt med den här fasen är att jag märker tydligt att han vill ha mycket mera närhet. Han vill i vanliga ifall inte bli buren så mycket och absolut inte vänd in mot mig. Men idag har jag fått hålla honom mot mig långa stunder och jag har njutit till fullo. Han bjuder även på pussar och när det är sovdags ska han ligga så nära det bara går. Han kryper intill och lägger sitt huvud ovanpå mitt, kind mot kind.

Ja, det här med att vara mammaledig är verkligen som en berg och dal-bana av känslor.

Inlägget Underbara besvärliga unge dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *