Uppdatering i garderoben

image

Denna morgon blev en ovanligt lugn morgon. Lillasyster har dragit på sig en förkylning och ligger fortfarande och sover. För att slippa väcka henne plus att slippa att storasyster drar hem något ännu värre från förskolan, som hon kanske inte riktigt kan bekämpa på samma sätt när hon har en förkylning som härjar i kroppen, så stannar vi hemma allihopa idag.

Skönt, återigen, att kunna anpassa det där med förskola helt efter vad som är bäst för familjen.

I den lugna morgonstunden passar jag på att klicka runt på nätet för att fylla upp höstgarderoben till samtliga familjemedlemmar. Tyvärr så gick det aldrig att få hem en liknande bomberjacka till mig. Precis när jag hade börjat sura lite för det så såg jag dock att här kör de Fashion Week, med nya erbjudanden varje dag, och just idag var det rabatt på alla bomberjackor. Vilket sammanträffande! Och jag kan genast sluta sura…

Här hittade jag en ljusgrå och började nästan tveka på den rosa färgen…

Loppans bomberjacka shoppade vi på Schack Matt Kids som är en lokal butik (finns både i Sölvesborg och Kristianstad om man har vägarna förbi här) som nu bara har någon jacka kvar. Den sålde nästan slut på ett kick. Här kan man dock kika om den kommer upp på nätet.

 

Inlägget innehåller adlinks. 

Inlägget Uppdatering i garderoben dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *