VÄLKOMMEN TILL OSS!

Det här är så himla spännande, kul och läskigt på samma gång. Under de 2,5 åren som MOE of Sweden har funnits på instagram, har vi, Matilda och Olivia, alltid haft en och samma linje med vårt konto. Det ska handla om hus, hem, mat och trädgård, inte om oss som personer. Vi tror oss ha känslan för att fota detaljer och inredning, så när vi plötsligt skulle fota oss själva till bloggen så fick vi en riktig utmaning.

Vi har fått frågan om att börja blogga ett flertal gånger men inte helt nappat på den tanken, mest för att det kräver en del tid och det har varit fokus på annat i livet. Men i takt med att MOE växt och fler börjat visa intresse desto större har suget blivit att dela med oss lite mer än bara en bild åt gången (som ju är grejen med instagram). Så nu testar vi och ser hur det går!

MOE of Sweden består alltså av oss, två systrar, Matilda och Olivia. Vi har under många år delat intresset för inredning men kanske framförallt drivet att alltid göra lite mer. Olivias man Magnus brukar säga att ”det blir aldrig klart” och precis så är det, och vi älskar det! : )

Vi hoppas att ni vill hänga med oss här på bloggen, få lära känna oss lite mer och förhoppningsvis även vi er!

Välkomna hit!

/Matilda & Olivia

 

Inlägget VÄLKOMMEN TILL OSS! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *