Hej Moe of Sweden – Homespos nya bloggare!

moeofsweden

Välkomna till Homespo.se! Hur känns det att börja blogga här?
– Det känns väldigt kul att få bli en del av Homespo-familjen. Det finns ett härligt gäng drivna och kreativa kvinnor bakom portalen som inspirerar oss på olika sätt, både inredningsmässigt och stilmässigt men framförallt gillar vi kvinnor som lyfter varandra och har ett entreprenöriellt tänk!

Vilka är MOE of Sweden?
– Vi är två systrar, Matilda och Olivia, som tillsammans delar passionen och intresset för design, färg och form. Vi gillar vackra saker, god mat och inspirerande hem. Vi går båda igång på det mesta när det gäller dukning, inredning, mat eller trädgård!  Det är där vår estetiska ådra kommer till din rätt på olika sätt. Vi har funnits på Instagram @moeofsweden sedan 2014 då vi ville hitta ett forum att få utlopp för våra idéer, sedan växte kontot ganska snabbt.

Ni är nya på det här med bloggande – hur går era tankar kring det?
– Det ska bli jätteroligt att låta MOE ta nästa steg och kliva in i bloggvärlden Vi är som sagt nya på detta men känner att vi har mer att visa upp än bara enstaka bilder på Instagram. Här får vi mer utrymme att inspirera och dela mer av oss själva, vår inredning och vardag. Det känns också som en utmaning för oss att tänka i vidare perspektiv och att fota mer steg för steg.

Vad kommer vi att få läsa i er blogg?
– Det vet vi inte helt och fullt än men vi tänker att vi ska ta till vara på utrymmet att visa upp mer, både av oss själva och av MOE. Hur jobbar vi tillsammans, vem är egentligen MOE-flickan och hur fick vi idé till att skapa ett gemensamt konto.

Dela med er av ert bästa inredningstips!
– Ett tips som alltid är bra att ha med sig är att flytta runt saker och hitta nya användningsområden. Släng inte för mycket och rota i bekantas förråd. Bo in er innan ni bestämmer allt och shoppar loss. Gruppera dina favoritsaker i stilleben eller låt de vila ett tag. Duttandet ger ofta en rörig känsla.

TILL BLOGGEN

TILL @MOEOFSWEDEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *