Overknee stövlar och helgmys

image

Overknee stövlarna är gamla från HM, liknande finns HÄR Det är faktiskt 1/2 priset på dom idag. Och HÄR har Nelly 1/2 priset på massor utav deras partyfavoriter. Jag har klickat hem en skitsnygg beige klänning. Men skynda skynda, gäller bara fram till midnatt. 

image

Linnet och tishan kommer från wera och har också funnits i garderoben några år. Liknande linne finns HÄR och kjol HÄR

Gårdagens outfit när vi var på hockey och ut och käkade. Jag älskar overknee-trenden. Speciellt nu när benen börjar tappa sin bränna. Jag undviker skinnjackan när jag bär dom. Jag tycker en lång kappa passar bättre till. Så det inte blir för mycket ”gå-på-gatan-pretty woman” liksom.

Jag älskar att barnen har blivit så stora att dom kan hänga med en hel kväll, först titta på hockey sen ut och käka. Vi var på en restaurang som ligger precis utanför porten till vår lägenhet. Så när dom 3 busungarna hade ätit klart kunde dom springa upp till lägenheten och titta på film medans vi satt kvar med våra vänner och drack upp vinet i lugn och ro.

Idag har vi haft världens skönaste söndag. Vi åkte upp till ett ställe som heter Hemlingbystugan i Gävle och åt sopplunch med våra vänner Alex och Josefine. Våra ungar älskar dom. Alex är världens härligaste och han jobbar som PT och ungarna älskar hans energi. Det gör förresten alla. Ni måste kolla in honom på instagram. @activeform Han lägger upp massor av bra mat och träningstips. In och följ.

Efter lunchen gick vi en promenad i skogen och hittade ett ställe där vi lekte runt med rep allihopa, larvade oss och skrattade så tårarna sprutade. Speciellt när Alex sätter på ”wreckingball” när jag svingar mig i repet, hahaha. Det var ju en fantastisk höstdag idag, och vi njöt verkligen allihopa.

img_6278

image

Kram/ Marit

Inlägget Overknee stövlar och helgmys dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *