Dopdukning

image

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Vårt dop för Vidar var en dag vi sent kommer glömma. Mycket förberedelser men så värt det. Allt var perfekt och så himla lyckat!

Vi var så trötta i söndags och denna veckan har varit fullt upp med föräldrargrupp, öppen förskola och BVC besök. Därav lite tyst här på bloggen.

image

Själva dopet hade vi i kyrkan. (Berättar mer om det i ett annat inlägg.) ”Festen” hade vi på restaurang Kajutan i Hörvik där atmosfären är genuint mysig. Jag har även hjälpt till med renovering och inredning där tidigare i våras. Och jag har jobbat där som servitris i typ fem somrar i min ungdom så vi kände oss som hemma!

image

Vi var lagom många, typ 35 st där vi hade bjudit närmsta släkt och vänner. Barnen fick så klart godispåse och dricka i dessa glasen med sugrör. Är det fest så är det!

image

När det gäller dukning och piff gick jag all in! Jag körde små buketter av torkade vilda blommor, eukalyptus, mynta och vallmokapslar. Min pappa hade gjort små hållare av trä där menyn presenterades och i taket hängde jute vimplar.

image

Menyn var en härlig buffén ”Svensk skog”! Till dessert vaniljpanacotta med blåbärskompott sen kaffe och tårta. Gissa om vi var mätta!

image

Vidar blev bortskämd med en massa fina presenter, han var helnöjd och kramades med alla gäster! Så tack ni som firade med oss.

Inlägget Dopdukning dök först upp på Home Sweet Home.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *