Best of Brands

2016-10-06

Alla bilder är lånade härifrån

Det är inte direkt någon hemlighet att en föräldraledighet, eller barn överhuvudtaget för den delen, får en att prioritera om vad som ska gå först av funktion och stil.

Och det är ju en avig tid när det gäller att försöka uppdatera garderoben – den här efter-graviditets-kroppen. Även om de allra flesta kilona försvann snabbt från kroppen så är kroppen ändå väldigt förändrad. Samtidigt som den första frågan man ställer sig när man klär sig nu för tiden är –> går denna att amma i?

Min walk in behöver sig en ordentlig genomgång (läs: rensning) och när den är gjord tänkte jag unna mig att klicka loss på i alla fall något här inne. Eftersom att sidan var ny för mig så var jag runt och kikade lite redan nu ikväll.

Landade i att regnstövlar (mina är totalt utslitna), regnjacka (vi gillar det här med att vara ute i ur och skur) och en användbar samtidigt som snygg kofta antagligen ligger högt på den där prioriteringslistan för denna höst. Allt hittas här.

Det bästa –> här lyckades vi väl ändå kombinera det där med stil och funktion? Bra sida om man är ute efter lite lyxig shopping även om man är ute på nätet tycker jag.

 

Inlägget innehåller adlinks

Inlägget Best of Brands dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *