Fredag

img_0006

img_0007

img_0008

img_0009

Alltså fredagar… Även om jag är hemma på föräldraledighet så är fredagar speciella dagar. Helt klart bästa dagen i veckan.

Just denna fredag startade vi med en mamma-bebis-kompis-fika och det ger sådan energi. Jag var på topp resten av dagen och tror att det smittade av sig på barnen för vi hade en riktigt harmonisk dag och det gick till och med smidigt att klä på sig ytterkläderna. Det minsann…

En av mina favoritsysselsättningar med barnen är att gå ut. Och se vad som händer. Lillan i vagnen och stora på cykeln och sedan ut på äventyr. Frisk luft, vi hinner prata en massa och alla får röra på kroppen. Har man extra mycket ork (eller bara vill testa vad nerverna håller för) så tar man också med sig hunden.

Idag var ju en sådan dag med extra energi så alla fick följa med och vi landade en stund hemma hos svägerskan och lekte av oss.

Efter familjebad i stora badrummet så landade vi vid matbordet och åt middag till lugn musik. Maken har hittat en helt magisk spellista på Spotify och det får hela huset stämning att bli… ja… magisk.

Sådana här dagar krävs det minsann ingen kraftansträngning för att vara föräldraledig.

 

Inlägget Fredag dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *