MOE FLICKAN -VEM ÄR HON? / THE MOE GIRL -WHO IS SHE?

imageHär har vi henne, vår älskade (inte så lilla längre) MOE- flickan. Vem är hon egentligen? Det ska ni få veta nu!

Here she is, our sweetheart (and not so little anymore) MOE-girl. So who is this girl that´s been our ”face” on instagram since the start? You are about to find out now!

 

Detta är Tessi, hon är nu 13 år gammal och är Olivias bonusdotter. Hon älskar att vara vår modell och vi kan se hur hon njuter framför kameran och hur medvetet hon rör sitt ansikte när vi fotar.

This is Tessi, she is now 13 years old and is the bonus daughter of Olivia. She loves to be our model and we think she really got talent! By now she knows what we want and moves her face just the way we like it : )

 

image

 

Det här är den första bilden vi tog på henne och som vi sedan använde som profilbild på vårt konto. Varför vi valde att använda henne där minns vi inte, mer än att hon är otroligt söt tjej. Sedan dess har hon fått hänga med, vi byter profilbild efter säsong men håller samma stil för att ni följare ska känna igen er. Vi har valt att ha profilbild som är ganska neutral i sitt uttryck, så det känns extra kul att få dela med oss av bilder där hon inte är fullt så allvarlig.

This is the first picture we took of her and later used as our profile picture on instagram. We are not entirely sure why we chose to use her, more than the fact that she is gorgeous! After a while she became the MOE-girl and we decided to change photo by season. We have always kept the same style with a neutral look for consistency, making it extra fun to share pictures where she’s not so serious.

fullsizerender-5
fullsizerender-6

image
image

image
image

Det syns verkligen att hon blivit äldre. Fortfarande lika vacker men lite mognare. Vi får väl se hur länge vi får lov att behålla henne, vi är glada så länge hon gillar det. Hon har förresten skapat ett eget instagramkonto @moeofswedengirl – så in och följ henne!

One can certainly tell she’s growing up. Still beautiful but a bit more mature. Who knows how long we can keep her as our model, we are happy as long as she’s enjoying herself. She also started an instagram account for herself @moeofswedengirl – go check her out!

Have a great evening!

/Matilda & Olivia

Inlägget MOE FLICKAN -VEM ÄR HON? / THE MOE GIRL -WHO IS SHE? dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *