Underbar dag idag

imageimage

M

 

image

Hej alla underbaringar!!!

Jag har haft en grymt bra dag idag, började kl 07:00 imorse och hade p-möte tillsammans med min ”ställis” och alla medarbetare.

Gick igenom julen på Åhlens och efter det började bygget. V:42 är alltid julbygge vecka för oss på Åhlens, för många faktiskt. Såg att Ikea redan hade smystartat förra veckan. Man måste börja i tid för att hinna allt, och för att få upp alla varit. Det kommer välla in jullvaror i flera veckor nu, och det finns inte en chans i världen att man kan bygga upp allt på en gång. Varje år finns 2 sorters kunder, de som kommer in med ett leende och tycker det är såååå mysigt när vi plockar upp allt, sen dom sura bittra som muttrar om att ”julen börjar bara tidigare oxh tidigare för varje år”

Då brukar jag kvittra tillbaka med ett leende att ”nehej du, det är alltid v:42”

Jag har byggt jul på Åhlens i 7 år nu, det är inte jätte många år, men jag har fått in en bra rutin på vad som funkar. Och jag tycker faktiskt det är skitkul att först vara nervös (är alltid skitstressad och nervös först) ”kommer vi få plats med allt, hur ska det gå”

Sen planerar man vart allt ska vara, bygger upp extra väggar, och får fram plats till julvarorna som egentligen inte finns på tex bord mm. Det ligger ju ordinarie varor där som måste byggas in på andra ställen.

Jag delar upp alla medarbetare i olika grupper och sätter alla i jobb. När man ser att all planering man gjort, att alla vet exakt vad dom ska göra och att allt flyter på, då får man liksom ett halleluja moment i kroppen som inte går att beskriva. Och för varje år har det flytit på bättre och bättre. Nu är grunden för julen satt på en dag i varuhuset, sen snurrar vi ju runt allt några varv såklart, hahaha.

Jag slutade kl 18 idag och då kom pappa till jobbet med grabbarna som varit hos mormor och morfar på em, åkte hem ttill huset och då var Pär och Thea hemma. Älskar när dom kommer mitt i veckan…. Då känns det som vi är en ”riktig” familj med vardagar tillsammans och inte bara helger.

Nu sover barnen, då blir det Pärra och Marre-mys

/Marit

Inlägget Underbar dag idag dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *