De sista äpplena och en bångstyrig dator

img_0529

Gah säger jag bara (läses gärna med en stor suck också) vad jag ogillar när teknik strular/går långsamt/är allmänt bångstyrigt.

Det känns som att jag gett merparten av dagens lediga stunder åt en dator som bara står och tuggar. Mitt försök är att skicka iväg ett gäng produktbilder av kalendern till den som gör hemsidan har gått… så där.

Så jag gav det hela en paus och gick ut och plockade den (kanske) sista frukten och tog hand om den. Min inspiration att ta hand om alla våra äpple kom när jag läste hur Emilie hade tagit hand om deras frukt.

Nu ska jag bege mig på möte på förskolan. Tyvärr inte av den där mysiga anledningen att få titta på konstrunda eller se små lerskulpturer. Utan ibland händer det lite incidenter mellan barnen och när det drabbar ens eget lilla hjärta så vill man vråla rakt ut eller kanske lära henne hur man ger igen.  Men istället för detta är det otroligt skönt att ha de trygga toppenduktiga pedagogerna som guidar oss (och barnen) rätt.

Inlägget De sista äpplena och en bångstyrig dator dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *