Stilleben

stilleben
Eftersom jag varit i Norge de senaste två dagarna i jobb så har kameran fått vila (jobbkameran har dock gått varm då jag besökte en sorteringsanläggning som sorterar ut återvinningsmaterial från restavfall) så jag bjuder på två bilder från nästan exakt ett år sedan. Tycker verkligen om de stora glasvaserna som funkar fint att ha framme även utan blommor i.

Fick förövrigt också provköra en Tesla när jag var i Norge (sjukt populär bil där!) och kan verkligen tänka mig att köpa elbil om jag nån gång i framtiden investerar. Detta inlägget blev ju otroligt spretigt haha, så jag avslutar här och önskar en trevlig kväll istället!
stilleben-secondhand

Inlägget Stilleben dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *