Hej fredag, kalendern och ett piratkalas på banken

Väggkalender

Vi har välkomnat den här fredagen likt många andra dagar – med en stor kopp kaffe. Kaffet är bland det bästa jag vet (och en av mina stora laster) och med lite underskott på sömnkontot så är det extra gott och extra behövligt.

Jag måste också berätta –> igår avslutade vi dagen med att gå ner till Sparbanken här i vår stad för att gå på deras piratkalas. Och tala om att ha gått all in.

Vid entrén möttes vi av läskiga pirater och sprutande ”rök”, där fick vi en skattkarta och så fortsatte vi spända in i banklokalen, som hade gjorts om till ett svindlande äventyr. Varenda centimeter var pyntad med spindelnät, ballonger och annat pynt.

I vart och vartannat hörn bjöds man på fika, kunde fäktas mot en pirat, kasta rulltårta på en pirat, bli ansiktsmålad, få en piratsjal eller något annat litet äventyr. Det var verkligen som att gå in i ett äventyrhus på Liseberg eller någon liknande nöjespark.

Synd att jag inte kom på att knäppa någon bild, men helt ärligt var jag nog själv så uppfylld av spänningen (och försöket att försöka reda ut skattjakten, hade blivit många minus på mammakontot om jag inte lyckats knäcka koden till skattkistan så vi kunde hitta guldpengarna) att jag inte ens tänkte tanken att plocka upp mobiltelefonen.

Och nej, jag är inte det minsta sponsrad (om banken dock skulle vilja kasta hit en säck med pengar så är det så klart helt ok) men jag vet vilket jobb de lägger ner för att ordna detta och det var verkligen otroligt snyggt och roligt fixat. Att se Altheas tindrande ögon och att hon inte kunde sluta prata om allt äventyr, inte ens när det var läggdags, gjorde helt klart min vecka.

Sedan är det ju så här glada barn = glada föräldrar. Och så klart då glada kunder eller potentiellt blivande kunder = smart affärstänk. Bra jobbat banken helt enkelt!

Och på tal om affärstänk där uppe syns en av produktbilderna på kalendern med mässingsbakgrund (man kan välja på två storlekar, mässing eller masonit som bakgrund och med eller utan rutmönster) som är alldeles rykande nyknäppta.

Nu är jag ju ”lite” partisk men jag tyckte den blev fin. Ok, jag tycker den blev superfin.

Inlägget Hej fredag, kalendern och ett piratkalas på banken dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *