Jag hoppar!!!

img_7325

img_7323

img_7324

Yes, ni läste rätt!!

Idag har jag sagt upp mig som Visual Merchandiser på Åhléns.

Jag är jätte förväntansfull, super nervös och så jävla lycklig över att våga.

Jag kommer att starta eget. Men jag kommer inte att göra det helt själv, jag och ”chefen” har bestämt oss för att vi tänker starta en firma tillsammans. Hon har varit min chef på Åhléns i Borlänge i snart 2 år, men hon har jobbat som varuhuschef i 11 år på Åhléns, och känner precis som jag att det är dax för nåt nytt. Dags att utvecklas. Jag är en extremt kreativ person och jag känner att jag måste få vara det för att må bra, inte stressa mig igenom för att hinna mer. Det har gjort valet enklare….

Jag har kännt ganska länge att jag vill göra något eget, men jag har inte riktigt vågat ta steget…. förrän Therese stack in huvet på mitt kontor och sa samma sak. Sen den dagen har idéerna snurrat vilt i huvet på båda två.

Det som är så jäkla bra är att vi redan vet att vi jobbar extremt bra ihop, vi tänker lika och har roligt ihop både på jobbet och utanför. Vi vet båda två vad vi går för både under press och riktigt tuffa perioder. Vi är väldigt trygga med varandra, och vi är extremt ärliga mot varandra. Vi kan jobba jävligt bra ihop helt enkelt, och vi är idésprutor båda två. Där Therese är duktig på siffror och planering och där är jag duktig på det visuella.

När tankarna och idéerna satt igång så fanns det inget stopp. Det är för bra för att inte hoppa. Vi har min Pär som driver eget, och Tessans KH som är proffs på it och hemsidor.

Jag är så otroligt tacksam för allt som Åhléns gjort för mig och jag har vuxit så otroligt mycket under dessa 7 år. Det kommer att vara jobbigt att lämna detta företag, men jag vet att set är rätt för mig, för oss.

Men jag kommer att jobba kvar några månader till på Åhléns och köra sista julruschen fullt ut.

Ni kommer såklart få höra allt om vad vi ska göra så småningom.

Idag är det champagnensdag och här hemma firar vi för fullt med Pärras fantastiska mat och en Pol Roger flaska. Idag var han stolt som en tupp, kom hem med en stor bukett blommor och sa grattis. Men jag tror egenföretagaren är liiiite rädd för att det blir en likadan i familjen, hahaha.

Jag hoppas ni hänger med på vår nya spännande resa?

/Marit

Inlägget Jag hoppar!!! dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *