Pms-skit

img_7627

Nu är den här igen, den där jävligt jobbiga känslan i kroppen.

Det är så jäkla svårt att beskriva hur jag känner på ett enkelt sätt. Men det är som att ingenting känns riktigt rätt, jag känner mig små irriterad hela tiden och går nåt fel rasar allt.

Om en man ler åt mig på jobbet eller på gymmet gör jag en round-kick i huvet på honom i mina tankar. ”Slut le åt mig idiotjävel” tänker jag. Och det är ju egentligen helt sjukt att jag tänker så. Men jag vill inte att nån ska titta på mig. Helst inte prata med mig heller….. och det är ju lite svårt eftersom jag jobbar i butik

Jag längtar efter Pär som jag inte sett på 3 dagar, men samtidigt är jag irriterad som fan på honom över att han varit borta OCH för att han inte fäst kabeln intill väggen som han lovat att göra i 3 veckor. DET irriterar mig nu, sjukt va?

Sen luktar alla illa, mitt luktsinne blir så jäkla starkt när jag har pms. Jag kan känna på flera metets avstånd om nån har dålig andedräkt, för stark parfym eller svettiga fötter. Hemskt är det. Är det fler som upplever det?

Nej, låt mens-helvete komma nu så detta kan försvinna.

/Marit

Inlägget Pms-skit dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *