Lite konst i frukosten

img_0622

Ett vardagslyx som jag tycker lite extra mycket om är att göra något speciellt med frukosten. Det blir ett extra stor leende från loppan och det är så roligt att höra hennes ”men vad har du hittat på?”.

Inspirationen kanske kommer ”lite” mer naturligt när man har en lugn morgon, på helgen eller när det inte står förskola på schemat. Det kan vara så enkelt som att skära mackan i mindre bitar, lägga på en hög och sedan sticka i en vimpel som görs av grillpinne och en bit washitejp.

Denna torsdag till ära blev det ett A i hennes fil tillsammans med en liten blomma. De arbetar mycket med bokstäver i förskolan just nu, så hon är väldigt intresserad av vad det står på saker och hon är extra stolt över ”sin” bokstav.

Nu k a n s k e A:et mer ser ut som ett hus såg jag efter att det konstnärliga flowet lagt sig något. Och loppan sa själv att det var en drake…

Ja ja ett gott skratt fick vi i alla fall – mycket bra sätt att starta dagen på.

Och på dagens schema står lite viktiga telefonsamtal som ska ringas (letar febrilt efter fraktemballage till kalenderprojeketet som helst ska vara snyggt, skyddande OCH gärna ok i kostnad), lunch med en av mina kollegor och sedan i eftermiddag babymassage.

Inlägget Lite konst i frukosten dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *