Tröja från Åhlens

img_7818 img_7819

Hej på er finingar

Hoppas allt är bra med er, själv har jag fortfarande pms och önskar att mensen ska komma typ NU.

I fredags shoppade jag loss lite på jobbet. Bland annat denna härliga tröja till Pärra som faktiskt på 1/2 priset nu över helgen.

Ordinarie pris är 599:- nu bara 300:-. En perfekt present till fars dag. Tröjan är tillverkad i mjuk merinoull och finns i flera härliga färger. Du hittar alla produkter som ingår i 1/2 priset HÄR. Men kom ihåg, erbjudandet gäller bara tors-sön.

Visst passade färgen så bra till Pärs skägg?

Just nu sitter vi hela familjen i bilen påväg till fjällen och Vemdalen. Jag och Pär har tagit ledigt mån-ons och det ska bli så härligt att få vara tillsammans allihopa i några dagar. Jag känner att jag verkligen behöver få andas lite nu. Längtar efter att spela spel, basta, bada badtunna, ta en löptur i fjällen, äta god mat och dricka ett gott glas rött framför brasan.

Hoppas ni får en fin helg, det kanske är fler av er som tänker ha lite höstlov nästa vecka.

/Marit

Inlägget Tröja från Åhlens dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *