Spindelklubbor på Halloween

img_0708

Vi har varit ”out and about” (vet inte riktigt varför jag ger mig på utländska ordstäv när jag inte ens är bra på de svenska…) på trevligheter hela dagen och det stora firandet av halloween var ju i helgen så så värst mycket firandet har det inte blivit idag.

Men vi hade några gulliga små spindelklubbor kvar som passade alldeles ypperligt. Även om det egentligen är lång till lördag.

Tänk att några piprensare, ett par godisögon och lite Karlssons Klister kan festa till ett par klubbor!

Ärligt tror jag faktiskt att vi låter detta vara det hela för dagen. Det har varit allmänt konstiga rutiner efter tidsomställningen och den yngsta familjemedlemmen somnade ytterst tidigt och då misstänks en ytterst tidig start på morgondagen.

Hoppas att ni haft en fin start på veckan!

Inlägget Spindelklubbor på Halloween dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *