Ernst lampa

Lampan från Ernst kommer från butiken  Royal Design

img_7976

Den här härliga lampan låg också i mitt stora paket från Ernst och Royal design. Den är så himla fin och enkel i designen. Ljust trä och glas….. och sladden är en beige tygsladd, så man vill även att den ska synas.

Pär blev också kär i den och ville att den skulle hamna i Gäble lägenheten istället. Vi får se vart den hamnar till slut.

Nu är vi hemma från några helt fantastiska dagar i Vemdalen, och snön bara vräkte ner där uppe. Ungarna va såklart överlyckliga.

Jag känner ibland hur jag måste koppla av och bara vara, känner ni så ibland? Jag gör sällan det när jag är hemma, inte ens på helgen. Jag har alltid fullt upp och hjärnan snurrar ofta med tankar och idéer. Därför måste jag ta sådana där ”time outs” emellanåt. Åka iväg och inte tänka på nåt. Och då tillåter jag verkligen mig själv att koppla av. Det är verkligen jätte jätte skönt.

Nu är jag uppladdad med energi igen känner jag. Och jag är så glad över all tid vi haft tillsammans allihopa, spelat spel, badat badtunna och bastat och verkligen pratat med varandra. Ibland glömmer man sånt i vardagen, att sätta sig ner och lyssna på barnens funderingar och frågor. Jag längtar redan till nästa gång vi åker dit allihopa.

/Marit

Inlägget Ernst lampa dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *