En samling mässingsljustakar

massingsljusstakar
I förra veckan samlade jag ihop mina mässingsljusstakar och gjorde plats för dem i ett vardagsrumsfönster. Känner på mig att det kommer gå åt mer stearinljus än vanligt i vinter… Köpte på mig ytterligare tre höga smala ljusstakar när jag var en sväng på Ebbes hörna sist också. Men de får nog ett eget inlägg ?

Annars då? Första snön har fallit, töat bort, och kommit igen. I fredags fyllde pappa 70 år och vi firade honom med trerätters middag och ett quiz som min lillebror knåpat ihop. Quizet hade utgångspunkt i år 1946 då pappa föddes, och fortsatte med frågor fram till idag med temat ”Vad du har upplevt”. Superbra quiz som pappa såklart gick segrande ur (trots att han fick vara ensam i sitt lag för att vi andra skulle ha en chans, haha).

I övrigt har vi varit på loppisturer, fyndat sällskapsspel och provspelat dessa. Repeat.

Inlägget En samling mässingsljustakar dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *