Snö, American Pancakes och ny header

frukost

americanpancakes_2
americanpancakes

I morse startade vi dagen med American Pancakes med bär från frysen och sirap.

emiliejack

boris
vinter_entre

Snön var på blixtvisit tidigare i veckan när vi var i Stockholm men inatt föll den igen och ser ut att vara här för att stanna några dagar. Vi gav oss ut i trädgården så att Jack fick uppleva sin första snö (det snöade den dagen han föddes men det minns han ju inte så klart).

jack

far
far_2

Fåren verkade inte överförtjusta över snön men har ändå varit utomhus några korta stunder idag.

emiliecederquist

Vi försökte också oss på att fota årets julkort men det var inte helt enkelt att få med både hund och bebis på samma bild så det lär få bli en omtagning på den. Men det blev i alla fall en ny header hit till bloggen. Den gamla har ju hängt i sedan januari så jag tyckte det var på tiden med en ny och tänker att jag ska uppdatera den lite efter årstiden – hoppas du gillar min vinterheader! header_vinter2

Inlägget Snö, American Pancakes och ny header dök först upp på About a Country House.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *