Bakat på Nyhetsmorgon

img_0772 img_0773 img_0774 img_0775 img_0776 img_0777

Helgbaket brukar ofta bestå av nyttigt fröknäcke (som vi brukar baka så mycket av att det räcker hela veckan) men denna helg så gjorde vi en helomvändning och gjorde en riktig sockerbomb. Jag och världens bästa kollega i köket.

Förra helgen såg jag Alisa Bandell på Nyhetsmorgon och kunde inte hålla mig ifrån att testa denna frossa i pastell.

(Inte så otippat visst?)

Så här såg början ut när vi färgsorterade marshmellows. Färdiga resultatet kommer lite senare då det är hög tid att starta igång dagen här hemma – höstlovet slut och dags för förskola och aktiviteter igen. Full fart framåt alltså.

Önskar er en fin start på veckan!

Inlägget Bakat på Nyhetsmorgon dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *