Fler sprutor…..

img_8166

Bild efter dagens armpass.

Jag har inte känt mig bättre i axeln, men kört på med övningar på gymet som är ”ok” ändå. Jag känner fortfarande hur vänsterarmen inte orkar i närheten av hur mycket högern gör. Det är så jäkla frustrerande.

Nu i eftermiddags var jag till sjukgymnasten och fick fler kortisonsprutor i axeln….. det där jäkla leendet ni ser på bilden är totalt borta. Det gör så jäkla ont, det liksom värker inne i benet känns det som. Jag åkte direkt hem denna gång, förra gången försökte jag jobba efteråt och lyfta (som jag alltid gör i mitt jobb) Det gjorde svinont efter ett tag, så jag tänkte vara lite smartare denna gång. Nu ligger jag i soffan, känner mig ömklig som fan och väntar på Pär.

När jag parkerade bilen utanför huset så grät jag faktiskt. För att det gör ont som fan och för att jag hatar att inte känna mig pigg och stark i kroppen.

Sjukgymnasterna tror att det kan vara ett samband mellan inflamationen och mitt nyckelben som var av på vänster sida i så många år innan jag opererade mig. Ärrvävnad som kan göra det trångt för slemsäcken under musklerna i axeln. Låter som arabiska, jag vet.

Jävla skit fan, jag hade 1000 saker att göra ikväll egentligen. Ta hand om massor utav tvätt, redigera bilder till Pärras hemsida och rensa garderoben. Nu orkar jag bara ligga här i soff-fan.

/Marit

Inlägget Fler sprutor….. dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *