Hej Josefin Netz – Homespos nya bloggare!

josefinnetz

Hej Josefin och välkommen till Homespo.se! Hur känns det att börja blogga här?
– Det känns jättekul verkligen! Ni verkar vara en sådan härlig blogg-familj med många duktiga och inspirerande bloggare som jag själv har läst flitigt sedan innan.

 

Du är ny på det här med bloggande – hur går dina tankar kring det?
– Jag har ett Instagramkonto som har vuxit mycket det senaste året och jag känner ibland att om jag vill fördjupa mig i något så går inte riktigt det på Instagram. På bloggen kan jag visa mycket mer och skriva lite utförligare om hur vi t.ex. har gått tillväga i olika renoveringar m.m.

 

Vad kommer vi att få läsa i din blogg?
– Jag kommer mest att blogga om inredning – mycket från vårt eget hem men också en del om vad som inspirerar mig. Jag kommer bjuda mer på mig själv än vad jag har gjort på Instagram, vem jag är som person och en del av min vardag. Jag älskar att fotografera så det blir mycket bilder!

 

Dela med dig av ditt bästa inredningstips!
– Satsa på en röd tråd genom hela hemmet, oavsett vilken stil du gillar! När det spretar för mycket mellan olika rum så tappar du oftast helheten och känslan.

TILL JOSEFINS BLOGG

TILL JOSEFINS INSTAGRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *