Lipliner och demonstration

img_8515

Lipliner är en skitbra grej. Jag använder den dock på hela läpparna. Det sitter extra bra och blir matt och snyggt. Det här är min nya favoritfärg. Den kommer från Isadora och heter Praline nr: 52. Den är vattenfast = sitter ännu bättre (men går bort med vanlig makeup remover)
img_8519

Du kan klicka hem den HÄR och kom ihåg att det är fri frakt och fri retur på Åhléns.se om du hämtar ut ditt paket i varuhuset.

img_8517

 

Hej finingar

Hoppas allt är bra med er. Här hos mig är det verkligen full rulle. Julkampanjen har kört igång på jobbet och jag har haft material vecka denna vecka, det betyder klättring upp och ner på stege 10 000 ggr typ….. Bra för rumpan. Sen jobbar jag och chefen dubbelt med vårat nya företag. Bokar in möten, mailar, och skissar på idéer. Skoj som fasiken, men man är bra trött i huvet känner jag. Det tar på krafterna att jobba så mycket.

Jag har förresten kommit på en ny grej. Ni kommer säkert tycka jag är sjuk i huvet men såhär är det. Ni vet nu när karlarna kör ”movember” Jag gillar skägg, tro inget annat, men nån jävla måtta får det väl va. Jag tycker skägg ska vara välvårdade och ansade. INTE skägg ner på hela halsen eller när ansiktet mer liknar en hårig hund liksom. Min Pär har gått in för denna movember….. ordentligt. Jag gillar det inte.

Så jag har startat en liten demonstration. Fittvember!!!!!

Jag har slutat raka fiffi. Ok, jag tar bort där längst ner och så. Det skulle jag aldrig klara att spara ut, men det håret som sitter uppepå tänker jag inte raka på hela November. Sådeså…. Nu ska han få se hur kul han tycker det är med hår, hahaha.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *