inläggstips och länkar

Ny grej här på bloggen: jag hänger på den fina ”länkkärleken” som sprider sig allt mer i bloggvärlden och börjar även här tipsa om läsvärda inlägg och bloggar. Dels för att jag själv vet hur mycket jag uppskattar när något jag gjort och bloggat om blir uppmärksammat. Men främst för att det finns så många som gör så mycket fantastiska grejer.

Jag kör igång och delar tre inlägg på tema jul, pga. är så julpepp!

julpysselemiliawesterstrom
Bilder från och av Emilia Westerström.

Emilia har gjort en superfin girlang av mini-pompoms och återanvända värmeljus. Dessutom har hon spritsat de vackraste pepparkakorna jag typ nånsin sett. Detta hamnar på min att-göra-i-jul-lista!
juldekoration
Min bloggkollega Terese Wahlberg har skrivit ett väldigt bra inlägg som problematiserar konsumtionshetsen kring juldekorationer och pynt. Hon ger också tips på hur en kan undgå att hamna i konsumtionsfällan och istället skapa en hållbar stil. Gå in och läs hennes inlägg ”vad hände med tradition?” HÄR!

Inlägget inläggstips och länkar dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *