Mina bästa Black friday tips

img_8925

I tisdags var jag hos frisörskan. Min Stinis var tyvärr fullbokad, men jag fick en tid hos duktiga Agnes på Studio Plaza i Gävle. Lite kortare, lite askigare.

När Stina skulle anställa Agnes fick faktiskt jag vara ”testperson” Stina och hennes kompanjon Johanna resonerade som så att klarar man av att klippa och färga Marit (jag sitter tydligen inte still med huvudet,  ha ha ha) så är man godkänd.

Mitt hår är i betydligt bättre skick nu än när jag först började gå till Stina för 2 år sen. Och mycket pga av produkterna här nedanför. Och det är min Stinas förtjänst, det var hon som verkligen såg vad mitt hår behövde.

 

img_8923

Redkens extreme serie.

Och det som verkligen varit räddningen mot mina superslitna toppar är anti snapen som är fullproppad med protein som håret mår bra av. En ny favvo i serien är Cat:en som jag sprayar i håret efter schamponeringen i duschen, låter den sitta i medans jag rakar mig och tvålar in mig. Sköljer ur och har i balsam. Schampot är också helt fantastiskt. Mitt hår har alltid varit ”min grej” Långt och tjock, men efter skilsmässan för 4 år sen har det inte riktigt varit detsamma. Men nu känner jag att håret börjar komma tillbaka, mycket pga av dessa produkter.

Black friday tips nr 1: Just nu har Lyko 3 för 2 på dessa. Passa på vettja. Ni MÅSTE iaf prova anti snapen…..

 

img_8924

Här är 2 riktiga kap på Black friday rean. Tips nr 2:

Klänningen från Day och skinnhandskar från MjM

Denma klänningen är en riktig klassiker, och vem

mer än mig tappar inte bort skinnhandskar lite då och då. Lika bra att köpa nya när det är billigt OCH snyggt.

img_8885

Tips nr 3: Detta är mitt absolut bästa tips. Min bästa parfym (får alltid komplimanger att jag luktar gott när jag använder denna) är på 1/2 priset i helgen. Dolce Gabbana 3. Klicka hem den redan NU innan den tar slut. Fri frakt och fri retur till varuhuset.

img_8903 img_8906

Black friday tips nr 4 & 5: Mitt linne från Samsoe samsoe i en annan föreställning är med på Black friday rean, och skinn byxor. Jag BOR i mina skinnisar på vinterhalvåret Det ser ni ju på bilden på mig överst. Ok, lite överdrivet kanske, men 2-3 av veckans 7 dagar iaf. Ett av mina absolut bästa köp nånsin. Dessa godingar från Noa noa skulle mer än gärna få flytta in i min garderob.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *