Hållbar föreläsning med Trendenser

trendenser

I förmiddags var jag och en vän i Trendensers studio i Spinneriet och lyssnade när grymma Frida Ramstedt föreläste om hållbar inredning. Med sig hade hon även Linda Laine från den ekologiska barnbutiken LittleEco som berättade om hur en kan inreda barnrummet mer giftfritt och hållbart.

spinneriet

Det var väldigt intressant att lyssna på och jag fick med mig en hel del bra tips. Det blev en riktigt mysig förmiddag i Fridas fantastiskt fina och inspirerande studio och i LittleEcos butik där jag passade på att köpa några julklappar till Jack. I morgon tänkte jag visa hans (eller hans mammas) önskelista.

littleeco

Inlägget Hållbar föreläsning med Trendenser dök först upp på About a Country House.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *