Månadens Instagramprofil: @malinhogsved

skarmavbild-2016-11-28-kl-10-36-14

Varje månad väljer Homespo ut ett favoritkonto på Instagram – november månads Instatips är @malinhogsved. I Malins flöde hittar du industristil när den är som allra bäst  – #gofollow, #onetofollow!

Vem är @malinhogsved? Berätta lite om dig själv.
– Jag är en dalkulla som alltid har tusen saker på gång, älskar inredning och att hitta de där speciella sakerna på loppis. Vi bor i ett hus byggt 1968 som vi invändigt renoverat i industriell stil. Vi har gjort allt själva. Jag har två tjejer och Hasse har också två tjejer. Vi har inga barn tillsammans utan skaffade istället ett fosterbarn som är som vår egen dotter, på Instagram kallar jag henne lilla E. Vi har också en hund som heter Sigge.

malinhogsved

malinhogsved_3

Hur länge har du funnits på Instagram?
– Jag har funnits några år på Instagram men det var först för ett år sedan som det tog fart rejält, jag blev extremt petig med hur jag tog bilderna och hur mitt flöde skulle se ut. Det mesta jag lägger upp är inredning och jag vill att mitt flöde ska vara enhetligt.

Vilka av dina bilder får flest likes?
– Flest likes får nog mina köksbilder, jag kan lägga upp hur många bilder som helst på köket. Helst på hela köket och inte så mycket detaljbilder utan på helheten.

malinhogsved_4

Vilken av dina bilder är din egen favorit?
– Min favoritbild av mina egna bilder är nog på den obäddade sängen med alla favoritkuddar och mina exklusiva sängkläder från Beach House, det ser och känns otroligt lyxigt!

malinhogsved_5

malinhogsved_2

Vill du dela med dig av några favoritkonton?
– Jag gillar konton som inspirerar mig på Instagram, vissa dagar är det inredning för att i nästa vara träningskonton. Jag har så många favoriter så det är nästan oförskämt att nämna någon, men en som jag gillar skarpt och inte får nog av är @susannegilleras. Hon har en känsla utöver det vanliga och kör sin egen stil. Konton som har en egen stil ligger mig varmt om hjärtat.

FÖLJ @MALINHOGSVED

Av: Emilie Cederquist Foto: Malin Högsved

@HOMESPO.SE

Tagga dina bilder med #homespose för att bli nästa månads Instagramprofil. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *