Posters och helgplaner

img_9281

Jag visste inte att Trademax sålde posters, hittade en liknande den jag har ovanför pianot, HÄR.

Här nedanför finns några av mina favoriter på sidan, och just nu är det 20% på alla posters.

img_9280

 

Sorry för dåligt uppdaterande på bloggen just nu. Känns som om jag jobbar, tränar, jobbar, äter, sover sen jobbar igen….. just nu skulle jag behöva 5-6 timmar till på dygnet för att hinna med allt jag vill.

Ni vet känslan när skolan hör av sig och berättar att en av ungarna är sjuk, och man vet att man verkligen inte har tid att vabba. Den känslan är hemsk, men jag är så tacksam och glad över att min mamma är pensionär och kan hjälpa mig i sådana stunder.

Just nu jobbar jag dubbelt, på dagarna på Åhléns och kvällarna med mitt och Tessans företag. Ni ska såklart få veta vad vi håller på med snart. Men det är möten, samarbeten, planering och massa saker vi gör just nu. Men det är sååååå kul.

Jag och Pär har inte setts sen i söndags, knappt pratat med varandra under veckan ens. Båda två har haft fullt upp. Men imorgon em möts vi i Sthlm och ska mysa på Haymarket, nån som bott där? Längtar så jag spricker just nu, både efter Pär och mys i storstan med restaurang och shopping.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *