3 enkla tips för en mysig juldukning

juldukning_lada

Julen är på ingång och för att få den rätta julstämningen dukade vi upp ute i ladan. Här bjuder vi på tre enkla tips till en mysig juldukning!

juldukning_homespo

1. Mässing. Om du vill få in lite värme i din juldukning utan att använda dig av för mycket rött är mässing den ultimata metallen för att tillföra en varm ton. Gamla, fina ljusstakar i mässing går att fynda på loppis.

juldukning

juldukning_4

2. Kökshandduk som servett. Mormor och farmors gamla kökshanddukar i linne som ligger och samlar i damm i en låda är perfekta att använda som servetter på julbordet. De ger snabbt och enkelt en klassisk julkänsla till din juldukning. Toppenbra återbruk!

3. Använd naturen. Få saker ger en så stark julkänsla som gröna växter. Köp hem eucalyptus eller ge dig ut i skogen och plocka granris. Knyt en liten kvist runt varje servett och en liten större på varje stol för en riktigt julfin detalj.

jul_inspiration

Vi på Homespo önskar dig en riktigt God Jul! 

Text och foto: Emilie Cederquist

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *