3D bryn

img_9606 img_9607

Igår va jag och gjorde 3D bryn hos Frida i Gävle. Jag har varit sugen länge men inte riktigt kommit mig för. Men nu när min kompis Frida utbildad sig så passade jag på. Pluss att jag känner mig helt trygg med henne. Frida började med att mäta och måla tills vi boss var helt nöjda, sen körde hon igång. I början gjorde det ont, men efter att bedövningen kickat in tyckte jag det var rätt mysigt.

img_9620

Jag måste alltid måla och färga mina bryn för att dom ska kännas ok. Sen vill dom alltid peka ”neråt” så jag måste använda genomskinlig mascara för att får styrsel på dom.

img_9605 img_9609

Sötaste Frida

img_9602 img_9603

Jag är så himla nöjd. Frida är noggrann och väldigt duktig. Jag kan verkligen rekomendera henne. Tänk att få slippa måla och fixa brynen varje morgon. Det ska bli så skönt.

Frida håller till på Nygatan 9 i Gävle. Men hon kan absolut tänka sig att åka till Dalarna om det finns tjejer som är intresserade. Det kostar 3000:- och då ingår påfyllning efter en månad. Här är Fridas nummer, messa henne om ni är intresserade. 073-427 05 34

Men vilken helg vi har haft. Endel av er har säkert sett lite bilder på instagram. Jag total lurade ju min Pär med en stor överraskningsfest i lördags i Gävle. 34 av våra närmaste vänner och familj stod i lägenheten när vi kom hem. Han blev såååå glad och rörd. Idag fyller han 30 mitt ”lilla” lammkött, hahaha. Nu blir det Marre och Pärra-mys.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *