Lite rumppass och träningstights

img_9308

img_9306

img_9663

Nya träningstights från Nelly, du hittar dom HÄR.

279:- kostar dom, riktigt bra pris på Nellys egna sportkläder. Dessa har en sånt där skön bred resår som jag gillar, och dragkedjor på sidorna som en extra snygg detalj. Men det jag älskar mest är färgen, rosa och grått är min favorit på gymmet. Linnet är också från Nelly, men såg nu att det tyvärr var slutsålt.

img_9310

Idag har det varit vilodag för mig. Känner av veckans rygg och benpass rejält i kroppen. Låren och skinkorna riktigt värker vid varje steg i trappan eller när jag ska böja mig ner. Jag älskar träningsvärk, det betyder ju att musklerna är nedbrutna och kommer bygga upp sig igen och bli liiiite större.

Här har ni benpasset:

Superset: Vanliga squats med miniband ovanför knät (för att aktivera rumpan bättre) sen lägger jag mig på mage på en bänk, höften och benen utanför. Jobba med benen isär/ihop. Ända tills du inte orkar mer. (Superbra övn för utsida rumpa) 4 rep X 15

Superset: vanliga frontsquat (lägre vikt och djupare böj)  Enbensböj/pistolsquat med en bänk. Håll en 5 kgs tyngd rakt ut från kroppen (sätt dig ner på bänken och håll hela tiden ett ben rakt ut. 10 varje ben. Mycket jobbigare än man tror och väldigt bra för rumpan) 4 rep X 10

Superset: Marklyft med tung skivstång. Upphopp med tung kettlebell 4 rep X 10

Sista övningen: Höftlyft med ryggen på bänk och tung skivstång över höften tills du inte orkar mer. 3 rep.

Jag lovar ni får en sjuuuk träningsvärk efter detta pass, och kom ihåg att lassa på lite tyngder brudar.

Imorrn är det fredaaaaag, Yay!!!

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *