Jul i vårt växthus!

img_5520

img_5532

img_5523

img_5533

img_5536

img_5527

img_5526

img_5530

img_5535

Vårt växthus är verkligen det bästa vi har gjort, här spenderas så många sommarkvällar när det blivit för kallt för att sitta ute (det är ju få kvällar som faktiskt är så pass varma och bor man vid havet så blir det alltid lite rått framåt småtimmarna)

Växthuset använder vi från Mars till Oktober sen blir det lite för kallt för att sitta här. Vi har värmare men eftersom fönstren är enkelglas så försvinner värmen ut innan det hinner bli varmt. Till nästa höst ska vi mura in en öppenspis med biogas så att vi snabbt kan värma upp och förlänga säsongen.

Just denna tid runt jul är också en sån härlig tid i växthuset, sätter man på sig lite kläder och filtar så kan man dricka glögg och mysa en liten stund iaf!

Eftersom det är så varmt nu (10 grader i mitten på December, hallå vad händer) så kan vi faktiskt äta middag här ute med värmen påslagen. Nu har vi även fått in granen och jag har gjort kransar och satt mossa på hyllorna där vi annars har krukor med växter.

Jag hittade en jättefin krans på Jotex med ledbelysning som jag har klätt med granris, lingonris och tallris och hängt i taket. Sååå himla mysigt och den är tänd dygnet runt ihop med granen! Nu blir det middag, ha en fin fredag!


Tallrikar  här / Assietter här / Krans här / Stolar här / Linneduk här / Linneservetter här /

Inlägget innehåller annonslänkar!  

Inlägget Jul i vårt växthus! dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *