Julklappsinslagning

Har n köpt alla julklappar än? Lugn, det har inte jag heller. Det är ju faktiskt två veckor kvar till jul och varje år försöker vi minska på julklapparna men ändå blir det i sista minut. Men dom jag har köpt är inslagna och klara, tänkte därför dela med mig av lite inspiration och tips på fina klappar.

img_0954

Det svarta paketet med snöflingan pärlande jag på vår pysselkväll vi hade tidigare. Den som får paketet kan så klart använda flingan vidare som att hänga i granen eller fönstret!

img_0956

Jag är en av dom som tycker det är så fint att slå in paketen i vanligt tidningspapper med en liten tallekvist som dekoration. Enkelt, billigt och stilrent!

 

img_0955
img_0953

Sen måste jag göra lite reklam för mina egna julkort som jag har gjort och säljer i min webbshop. Tillhör ni dom som skriver julkort så funkar dom utmärkt till det eller varför inte skriva god jul och sätta på paketen istället?

fridanilsson.se finns dem att köpa, jag bjuder på frakten just nu!

Inlägget Julklappsinslagning dök först upp på Frida Nilsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *