Lucka nummer 10

9_w_sv_53b1d064e087c330609dc7a9.jpg 7_w_sv_53b1d0632a6b22b13333f90a.jpg 6_w_53b1d063ddf2b305db5c0f06.jpg 1_w_sv_53b1d061ddf2b37a3080b3fa.jpg

Vilken är den mest glammig kväll i ditt liv? 

(Kan du återskapa den och skapa lite mer glam i ditt liv snart?

Den glammigaste kväll (och dag) måste nog faktiskt vara vår bröllopsdag. Redan från kvällen innan så hamnade det mesta fokus på oss och det är en speciell känsla när så mycket kärlek strömmar in från alla håll.

För att inte tala om själva glammen i form av klädsel, smink och hår. Det var ju ett helt gäng av otroligt talangfulla människor som såg till att en gjorde som en gjorde denna dag. Och det är ju kanske inte riktigt så varje dag…

Den första bilden är från minuterna innan vi går in i kyrkan och spänningen går att ta på. Och den sista är från vårt första möte på bröllopsdagen, vid fotograferingen som var innan vigseln, och vi valde att göra som så att jag gick bakom Andreas som stod och väntade och sedan vände han sig om precis när jag kommit fram till honom. Underbara stunder i livet.

Det där med glam är ganska så totalt obefintligt i våra liv just nu skall erkännas. Vi hade en plan att göra pepparkakshus och dricka glögg tillsammans ikväll efter att barnen somnat. Den glammen liksom.

Men den lilla tjejen i familjen sover verkligen inte längre. Så glöggen och pepparkaksbaket får bli en annan dag och glammet fick stanna på nivån av en lång dusch med nytt schampoo och att vi haft Nobelfesten rullandes på TV:n ikväll.

Skönt att vi är totalt förälskade i den här tiden av livet (trots sömnbrist och få minuter av det som kallas ”egentid”) och längtar inte bort till något annat. Så återskapandet av glammen får nog vänta lite den också. Eller… nyår kommer ju faktiskt snart – kanske dags då?

 

Detta är en del av Johanna Kajsons julkalender – vill du vara med kan du läsa mer här

Inlägget Lucka nummer 10 dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *