Helgmys

img_9888

Jag köper alltid färska blommor nere på torget alldeles nedanför lägenheten. Den här helgen blev det favoriten, eucalyptus.

img_9885

 

img_9886

Hej finingar

Hoppas ni haft en härlig helg. Vi har hängt i Gävle. Käkat på Pinchos, firat jul med Pärs mamma eftersom dom åker till Teneriffa över jul. Sen avslutade vi lördags kvällen med hockey, Brynäs-Färjestad. Och idag vaknade vi upp till ett vitt och vackert Gävle.

Nu sitter vi i bilen påväg till Dalarna och massa skottning (antagligen) Barnen har bestämt kvällsmat, tacos. Självklart ska ungarna få tacos. Inte min och Pärras favvomat, men klart man fixar det för barnen.

Jag tänker mysa runt med ett glas rött och baka lite pepparkakor medans Pärra hackar rödlök och gurka, hahaha.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *