Dear Santa….

Alltså egentligen har jag och Pär bestämt att vi inte ska köpa några julklappar till varandra. Vi har ju några resor inplanerade nästa år och jag kommer faktiskt inte jobba kvar på mitt nuvarande jobb särskilt länge till och vem vet när jag och Tessan kan plocka vår första lön…… (Gud bevara mig väl, hahaha)

Men nåååånting kan man väl önska dig ändå bara för önskandes skull liksom…… eller hur?

img_9785

Örhänge från Jane Koenig. Jag vill verkligen ha ett litet i silver. Har sagt det förr och säger det igen, jag använder inte mycket smycken och byter nästan aldrig ut dom. Stilrent och enkelt är min melodi.

img_9796

Nya Nike skor att jobba i framöver. Det blir inga klackar här inte, inte på dom allra roligaste jobbdagarna iallafall……
img_9879

Jag längtar nästan alltid till 2 ställen i världen. Det ena är såklart vårat paradis på Cypern. Men det andra stället är Paris. Jag ÄLSKAR Paris, jag är nästan övertygad om att jag bott där i ett tidigare liv. Gått runt på gatorna, shoppat och sett chic ut.

img_9772

En lyxig bikini känner jag att jag bara måste ha på Maldiverna. Den här kan man ju tillochmed ha med kjol elller shorts på kvällen…. Så den är ju som 2 klädesplagg i en, super-duper funktionell ju. Jag kan bara inte bestämma om det är en vit eller nudefärgad jag ska ha. Den kommer från Marysia Visst är den to-die-for?

img_9956

Titt va söta dom är, underbara mops-valp. Jag är typ kär, mops och fransk bulldog, det är mina favorithundar.

Jag har alltid velat haft en hund. Men aldrig kunnat pga mitt jobb. Nu kommer jag ju vara lite mer fri så jag skulle faktiskt kunna skaffa mig en liten skrutt…… Nu är inte min kompanjon särskilt förtjust i hundar. Men det bästa är att nu ksn jag bestämma helt själv iallafall. Det finns inget jobb som står i vägen på samma sätt.

På tal om jobb, anledningen till glesa blogginlägg är såklart för att jag jobbar häcken av mig på Åhléns just nu. Orkar nästan ingenting på kvällarna mer än att fixa käk till mig och grabbarna eller tvätta och plocka överallt. Men jag lovar, det kommer bli bättre med bloggandet framöver. Bara jul-fan är förbi, ha ha ha

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *