Siden kimono

img_0504

 

Den här siden kimonon köpte jag för ett tag sen och det är tametusan ett av mina bättre köp nånsin  Den kommer från Åhléns och märket Wera, kostar 899:-

En lite dyrare kimono alltså, men jag tycker ju att är det kvalité på grejjerna så kan det gärna få kosta lite mer. Jag har lärt mig med åren att hellre lägga en extra slant på bas och kvalité istället för att kasta iväg 300:- i sjön på skit hit å dit.

Eftersom den är av siden så andas den och är sådär underbart mjuk och len. Jag har faktiskt tillochmed haft den på jobbet med svarta jeans med hög midja och baslinne. Svinsnyggt tycker jag. Ett plagg med många användningsområden alltså, den här tror jag att jag kommer jag bo i på Maldiverna tex.

Så mitt tips till er är: Önska er denna kimono i julklapp av era män. Jag har stl xs/s. Ni kommer älskar den. Den finns att köpa HÄR, fri frakt till butik.

img_0510

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej hopp

Jag är ju så jäkla glad, förväntansfull och pirrig över allt den nya som är på gång. Och jag vill så gärna berätta för er vad det är jag och Tessan ska göra nu efter alla våra år på Åhléns.

Just i detta nu håller vi på att rekrytera min ersättare, vilket är kul att få vara med på såklart. Jag är väldigt mån om att det ska bli någon bra och som passar in i gruppen. En Visual Merchandiser på Åhléns måste vara bra på så många saker eftersom vi har en sån bred mix av produkter, pluss att du måste vara bra på att delegera, utbilda och planera. Tusen bollar i luften är ofta min vardag, Så därför är denna rekrytering jätte viktig såklart.

Även om jag/vi just nu är i vår allra viktigaste och stressigaste tid på året så är såklart många tankar på det nya……

En av sakerna vi kommer att jobba med är att styla lägenheter/hus inför försäljning. Vi kommer ett jobba tilösammans med fastighetsbyråer både i Falun och Gävle. Och vi har redan några samarbetspartners klara, vilket är otroligt roligt.

Sen är det faktiskt så att vi har fler idéer och saker på gång. Men det får ni veta så småningom.

Jag har ofta fått flera erbjudanden om olika typer av jobb genom åren men alltid fått lov att tacka nej eftersom jag haft mitt heltidsjobb.  Det ska bli helt underbart att äntligen få tacka JA till det jag tycker verkar kul och intressant.

Hoppas ni hänger med på vår resa.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *