En 600 grams-nyhet och god jul!

Nu är vi äntligen på plats i nya lyan och jag känner mig redan som hemma. Går runt och bara myser av flyttkaos och av att det är julafton imorgon.

dscf3894

dscf3893

dscf3892

En ny kudde har fått flytta in. Du hittar den här.

dscf3889

Den här underbara mattan som min syster virkat blev en helt perfekt julgransmatta.

dscf3888

Julgranskulor från Granit.

dscf3885

Mitt i allt har jag helt glömt bort att släppa den lilla 600-gramsnyheten: C ska bli storebror i april. Det har varit så mycket med allt annat den sista tiden så det lilla syskonet i magen (som enligt gravid-appen nu bör väga ca 600 gram) har växt till sig extremt snabbt känns det som.

Jag är redan i vecka 25 och känner rejäla sparkar. Jag ser väldigt mycket fram emot att vår lille gosegris ska få ett syskon.

Vill också passa på att önska en riktigt god jul med några bilder på lilla julgranen som kommit på plats- enda hörnet här hemma som inte är ett fullständigt kaos- ”Jag hittar inte allting”, för att citera en Astrid Lindgren-favorit.

Nu ska jag lägga mig på soffan framför öppna spisen en stund och bara vara. Ta hand om varandra!

Inlägget En 600 grams-nyhet och god jul! dök först upp på What Decorates My Day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *