Julångest

img_0658
img_0659

img_0660

 

img_0768

img_0729

God Jul finingar

Nu är julafton äntligen över och jag andas ut lite….

Jag har ju berättat för er att jag inte riktigt gillar julen pga mitt jobb. Man får liksom ingen julstämning när man jobbar inom handeln. Stressen byggs successivt upp under hela december och når kulmen den 23:e…..

Man myser inte när man kommer hem efter en 10-12 h dag på jobbet. Man bara däckar och får inte ett skot gjort eftersom man är så trött i huvududet och kroppen. Man orkar inte umgås med nån och även om man älskar människor i vanliga fall så är man just dessa veckor så trött på folk att man vill spy…..

Men ska jag vara helt ärlig så har julångesten blivit värre efter separationen med grabbarnas pappa. Högtider, speciellt julen, ger mig ångest. Och just denna julafton skulle jag och Pär vara helt utan barn OCH familjefirande, även om vi inte haft barnen så har vi firat med någon utav våra föräldrar tidigare år. Men som sagt, detta år va vi helt själva. Jag har haft lite småångest för denna dag länge, intalat mig att det skulle bli mysigt. Men helst av allt ville jag faktiskt bara att dagen skulle ta slut….. Vi har såklart blivit hembjudna till flera av våra underbara vänner. Men vi/jag har inte vetat hur jag skulle må denna dag så därför tackat nej.

Nu blev det mysigt ändå, jag fick ju spendera dagen med den människan jag älskar och helst av allt vill vara med. Vi åt god mat och öppnade julklappar under hela dagen, fick såååå fina presenter av min älskling, som alltid (ska visa er sen) Men jag är ändå lättad att julafton är över nu.

Idag kommer barnen, mina föräldrar, bror och Martina med ungar hit och firar. Ska bli helt underbart.

Här nedanför ser ni några av våra vänner som tog en screenshot på vårat klockslag 22:22 och skickade till oss. Det komiska var att jag gjorde det oxå. Jag blev rörd till tårar och jag och Pär spelade in en ”tacksamhets-video” mitt i natten och skickade till alla våra fantastiska vänner.

Kram på er alla, tack för att ni läser, gillar bilder och finns här. TACK

img_0776

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *